Hem » FRUKT- OCH BÄRODLING » MECCANICA ZUCAL
MECCANICA ZUCAL

MECCANICA ZUCAL

Meccanica Zucal är specialiserat på design och tillverkning av interna automatiserade frukthanteringssystem, frukthanteringsmaskiner och automatiserade lagerhanteringssystem. Det är ett av de mest innovativa företagen inom området och har varit på den globala marknaden i nästan 40 år. Deras omfattande kunskap, erfarenhet, engagemang och professionalism gör det möjligt för dem att möta deras kunders behov varje dag.

 

 

De är stolta över sin vision och innovationsnivå och uppdaterar regelbundet teknologi genom relationer med kunder och samarbete med företag och högkvalificerade yrkesverksamma.
På detta sätt kan de hantera komplexa projekt och framgångsrika relationer och leverera produkter som uppfyller alla slags krav. Vi fortsätter att uppgradera maskinerna på grundval av de frågor och behov som kunder ställer och i linje med företags visioner och kapacitet för innovation.

Den tekniska avdelningen hanterar även de mest komplexa projekten och har alltid utvecklat vinnande lösningar för att möta alla behov.
Meccanica Zucal representerar en idealisk partner som kan möta de högsta förväntningarna. Hittills kan de redovisa 1 000 000 vagnar, motsvarande hantering av 10 000 000 ton varor.

Här nedan en video med deras senaste modell Z11 4.0 :

 https://www.youtube.com/watch?v=P1B6Co723ag&fbclid=IwAR0FIWRJm1brIpMs0hJNVco0iblMTt0bQE-AnUcYOIJVlnZpjKxtSXvBTfQ

Kontakta oss för ytterligare information och prisuppgifter.