Hem » SPRUTDELAR OCH TILLBEHÖR » Pumpar » COMET » Comet Kolvmembranpumpar
Comet Kolvmembranpumpar

Comet Kolvmembranpumpar

Den moderna lantbrukssektorn kräver lantbrukssprutor med ständigt ökade prestanda och nya intensiva jordbrukstekniker kräver komponenter som klarar de hårdaste arbetsförhållandena och samtidigt hålla en hög kapacitet, sugkraft, låg kraftåtgång och ljudbild.


En perfekt kolvdiameter/slaglängd är också ett krav för att minimera belastning på membranen, för att säkra minimalt underhåll, maximal hållbarhet och en perfekt sugförmåga.


På de större jordbruksmaskinerna är pumpar ofta tandemmonterade, för att öka kapacitet och för att tillåta flera av varandra oberoende funktioner (sprutning, omrörning, cirkulation och tvätt).


Kolvmembranpumpens karaktäristik är höga flöden (upp till 600 L/min) och låga tryck (mellan 10 och 20 bar). Alla delar (topplock och grenrör) som kommer i kontakt med vätska i pumpen är gjorda av Tekno-polymerer eller plastöverdragna för att öka motståndskraft mot kemikalier


Här presenteras ett urval av Comets vanligaste kolvmembranpumpar för sprutor och andra applikationer.


Pumparna BP265, BP280, BP200, BP235, BP160 är äldre pumpar som är och blir ersatta med nya modeller som BP281, BP241, BP205, BP171 och BP151
med andra kraftigare infästningar och anslutningar samt övertryckssäkringar som är obligatoriska. BPS är Comets nyutvecklade pumpar och kan även de ersätta tidigare modeller.

Ring oss om ni inte hittar vad ni söker ur Comets breda pumpsortiment.

 

Produkter
12 36 72