Hem » SPRUTDELAR OCH TILLBEHÖR » Precisionsutrustning för lantbruk » Precisionsutrustning för växtskyddssprutor
Precisionsutrustning för växtskyddssprutor

Precisionsutrustning för växtskyddssprutor

Maryd maskin säljer följande datorer från ARAG, vissa med specialanpassning för växtskydd, sådd och gödning:

Visio är den innovativa multifunktionsdisplayen med kompakta mått och noggrannhet till ett överkomligt pris. Visio kan anslutas till flera typer av sensorer, för att på så sätt kunna visa ett brett spektrum av data från olika mätningsjobb.

Den styrande datorn BRAVO 180S med integrerad kontrollpanel är bl.a. anpassad för ARAG:s kontrollenheter. Detta gör det enkelt att installera ett komplett system på din spruta, denna finns nu också för styrning av hydrauliken på din spruta.

NINJA är en specialprodukt för montering på maskiner utan förarhytt och med samma kapacitet som 400S.

Bravo 400S är framtagen för att kunna dra nytta av den noggrannhet som Seletrontekniken erbjuder, med Bravo 400S kan du styra alla slags fältsprutningar. Fungerar både som en navigator och som styrande dator. Bravo 400s är en mycket prisvärd och lättskött dator.

Delta 80 datorn som tar dig ytterligare ett steg längre jämfört med föregående serie Bravo-datorer. Delta 80 är utrustad med en stor 8,4" färgskärm för en förbättrad bild av alla jobbfunktioner. Programvaran är en utveckling av Bravo-serien, Bravo 400s och stödjer den nya och kraftfulla hårdvaran i Delta 80. ARAG:s R&D-avdelning ville ha en dator för att bryta alla barriärer av anslutningar och ge användaren möjlighet att ansluta till ett nätverk var som helst och när som helst. Det är därför den nya datorn är utrustad inte bara med USB 2,0-portar, utan också med WiFi, Bluetooth 2,1, Ethernet 10/100 portanslutningar och Quadband 3G-modem.