Datorer

Datorer

Maryd maskin AB säljer följande datorer från ARAG, specialanpassade för växtskyddsarbetet:

Visio är den innovativa multifunktionsdisplayen med kompakta mått och noggrannhet till ett överkomligt pris. Visio kan anslutas till flera sensorer, för att på så sätt kunna visa ett brett spektrum av data från olika besprutningsjobb.

Den styrande datorn BRAVO 180S med integrerad kontrollpanel är anpassad för ARAG:s kontrollenheter. Detta gör det enkelt att installera ett komplett system på din spruta.

NINJA är en specialprodukt för montering på maskiner utan förarhytt och med samma kapacitet som 400S.

Framtagen för att kunna dra nytta av den noggrannhet som Seletrontekniken erbjuder kan Bravo 400S styra alla slags fältsprutningar. Fungerar både som en navigator och som styrande dator. Bravo 400s är en mycket prisvärd och lättskött dator.

Delta 80 är den nya datorn som tar dig ytterligare ett steg längre jämfört med föregående serie Bravo-datorer. Delta 80 är utrustad med en stor 8,4" färgskärm för en förbättrad bild av alla jobbfunktioner. Programvaran är en utveckling av den senaste Bravo-serien, Bravo 400s och stödjer den nya och kraftfulla hårdvaran i Delta 80. ARAG:s R&D-avdelning ville ha en dator för att bryta alla barriärer av anslutningar och ge användaren möjlighet att ansluta till ett nätverk var som helst och när som helst. Det är därför den nya datorn är utrustad inte bara med USB 2,0-portar, utan också med WiFi, Bluetooth 2,1, Ethernet 10/100 portanslutningar och Quadband 3G-modem.

Produkter
12 36 72